Wellness medence

A wellness medence 2017 tavaszán került kialakításra. A vízfelület nagysága 100 m2 mélysége pedig 90 cm.

A kellemesebb vízhőmérséklet elérése érdekében napkollektorok kerültek beépítésre melyek 2-3 °C-kal képesek emelni a hőmérsékletet, mely így 27-29°C.

Beépített wellness elemek: Jacuzzi, hidro-ágyak, nyak- és hátmasszírozók, vízesés, gomba és amazonasi-eső.  Medencevilágítással van ellátva.

Welleness

Úszómedence

Úszómedence

A feszített víztükrű úszómedence 2015 őszén készült el, 16×25 méter nagyságú. A medence egyik fele 1,3 méter a másik fele pedig 2 méter mély. Éjszakai fürdésre is alkalmas a medencefalba beépített fényforrásoknak köszönhetően. A víz hőmérséklete az időjárástól függően 24-28 °C között változik.

Gyermekmedence

A feszített víztükrű 8×10 méter méretű kismedence a gyerekek kedvence. Vizét éjszaka takarófólia védi a kihűlés ellen. Újjáépítésekor 4 vízköpő került beépítésre mely biztosítja a gyermekek önfeledt szórakozását.

Gyermek medence

Új medence

Új közepes medence

2021 nyarán végre elkészült az új közepes medence. A medence 1,3 méter mély vízfelülete ..... nagyságú. Éjszakai fürdésre is alkalmas a medencefalba beépített fényforrásoknak köszönhetően. A víz hőmérséklete az időjárástól függően 24-28 °C között változik.