Aqua fitness

Az aquafitness, mint vízi mozgásforma több, mint 25 éve indult hódító útjára. Ez a fajta sporttevékenység az aerobik és a fitness alapvető mozgásait egyesíti. Mivel a mozgás a vízben történik ezért ízületkímélő, az izmokra és a csontokra gyakorolt hatása számottevő.

A REKI-ben szerdai és szombati napokon délután 16.00-tól próbálhatják ki az Aqua Fitnesst a közepes medencénél. (Az időpont az időjárás függvényében változhat.)

Aqua Fitness

Nocno kupanje

Éjszakai fürdőzés

Éjszakai élményfürdőzésre a kivilágított közepes illetve a wellness medencében van lehetőség. A fürdő este 19.00-kor bezár, majd este 21.00-kor ismét megnyitja kapuit.

A hangulatot zene és a nagyteraszon elhelyezett diszkó fények is emelik. Éjjeli fürdőzés megszervezése folyamatosan meleg időszakban megfelelő vízhőmérséklet mellett ajánlott. Érdemes követni a REKI Facebook oldalát, hogy időben értesüljünk a következő időpontról.

Zenés esték

A REKI Kft. időről időre helyt ad nyáresti zenés rendezvényeknek, koncerteknek és partyknak a fürdő nagyteraszán. A REKI Facebook oldalán és weboldalán értesülhetnek a soron következő rendezvényről.

Nocno

Gyerekprogram

Civil szervezetek programjai, gyerekprogramok

A fürdő ideális hely egy-egy civil szervezet tevékenységének, sportbemutatónak vagy akár főző show-nak a megszervezéséhez. Sok minden történik, és ami történik, nem marad közönség nélkül!